Kék Ford Puma borítóképe

Ford Puma

Uralja a teret

Ford Puma: arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hibrid motor.

Összeköttetésben a világgal

 • Ford Puma nagymérteű kijelzőjén egy térképalkalmazás üzemel

  FordPass Connect

  A Ford Puma az innovatív FordPass Connect modemmel is megrendelhető, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCall2 hívást kezdeményez.

 • Elegéns nő mobilján a Ford Pass alkalmázban ellenőrzi a Ford Puma beállításait

  FordPass alkalmazás

  A FordPass alkalmazás észrevétlenül kapcsolja új Pumájához, intelligens, intuitív módon mozgásban tartva Önt és az autót egyaránt. A kapcsolat segítségével bárhonnan hozzáférhet a járművéhez, nyomon követheti a pozícióját, és akár távolról is bezárhatja az extra nyugalom érdekében. A jármű navigációs rendszerébe érkező valós idejű forgalmi hírekkel elkerülhető a késés.

 • Ford Puma digitális műszerfal

  Új digitális műszerfal

  A Ford Puma egyedülálló belterének fókuszpontja az új digitális műszerfal. Ez az intelligens, 12,3"-os, színes LCD-kijelző már ún. Free-flowing technológiával készült, ezért a kijelző alakja tökéletesen illeszkedik a belső dizájn ívelt formáihoz. Az információkat nagy felbontásban, intuitív és jól érthető ikonokkal jeleníti meg, melyek színét és elrendezését a kiválasztott üzemmódnak megfelelően módosítja is.

 • Ford Puma belülről

  SYNC 3 rendszer

  A Ford SYNC 3 rendszerrel egyszerű a kapcsolattartás. Természetes hangvezérléssel irányíthatja a telefonját, a zenelejátszást és a navigációt. A FordPass alkalmazással a célállomásokat okostelefonjáról közvetlenül a jármű navigációs rendszerébe küldheti. A vezeték nélküli térképfrissítéseknek és a Live Traffic információknak köszönhetően az útvonal automatikusan igazodik az ön előtt álló úthoz, hogy nyugodtan és időben érkezhessen meg.

Engedje be a napfényt

Élvezze környezetének szépségét a Puma kényelmes üléseiből. A Ford Pumához választható, elektromosan nyitható panorámatető teljesen felváltja az eredeti fémpanelt. Az üvegen át beáradó természetes fénynek köszönhetően a belső tér még világosabbnak és tágasabbnak hat.

A tető eleje motorosan billenthető vagy teljesen elhúzható, a teljes hosszában elhúzható napellenző pedig akkor is árnyékot ad, ha a panorámatető nyitva van és épp friss levegőt enged be. Szükség esetén a belső napfényvédő további árnyékolást tesz lehetővé.

Ford Puma nyitott panorámatetővel

Minden érzékszervére hat

 • Ford Puma B&O hangszórója

  Zene füleinek

  A Ford Pumához tervezett prémium formavilágú B&O hangrendszer hangminősége rendkívül meggyőző. A fejlett, 10 hangszórós, 575 wattos rendszert a B&O hangmérnökei egyedileg hangolták a Ford Puma belteréhez, így kedvenc zenéit az előadók szándékának megfelelő hangzással  élvezheti. A rendszerben beállíthatja, hogy a zene a hangulatának megfelelően szólaljon meg.

 • Ford Puma belső tere, fűthető kormánykerék

  Fűtsön okosan

  A vezető- és utasoldali ülések fűthető változatban is megrendelhetők, az ülések hőmérséklete pedig - igény szerint - akár három fokozatban is  állítható. A csípős hideg reggeleken, fagyos téli napokon és éjszakákon pedig bármilyen kesztyűnél melegebben tartja kezét a kényelmes fogású, fűthető kormánykerék. A FordPass alkalmazással még a házból kilépés előtt  beállíthatja a hőmérsékletet, és már útra kész az autója.

 • Ford Puma behajtott visszapillantó tükörrel

  Automata visszapillantók

  Az apróbb balesetek megelőzése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső tükrök automatikusan behajtódnak. Így a stílusos, beépített irányjelzők védelme is garantált. A külső tükrök emellett fűthetőek is, így a téli reggeleken is gyorsan útnak indulhat. (A Ford Puma Titanium és ST-Line változatainál.)

Masszázsülések deréktámasszal

A Ford Puma vezető- és utasoldali üléseinek beépített derékmasszázs funkciója jobb támaszt és extra kényelmet biztosít. Az egyetlen gomb megnyomásával aktiválható, háromféle üzemmódban is működő ülésmasszázs szinte új életre kelti a fáradt izmokat – ideális a hosszabb utazásokhoz.

Kiömlött italok? Nem gond.

A városi élet mozgalmas tud lenni. Az autókban néha kiömlenek az italok, és a nedves cipőkön a sár és piszok is gyorsan megtalálja az útját az utastérbe. Különösen, hogy Ön talán nem is olyan típus, aki mindenképp arra törekszik, hogy autója mindig makulátlanul tiszta legyen. Ezért is terveztünk olyan első és hátsó üléseket a Ford Puma számára, melyeknek cipzáras huzata könnyen eltávolítható, és mosógépben egyszerűen kimosható. A frappáns megoldás akkor is hasznos, ha csak egy kis változatosságra vágyik. A Ford márkakereskedésekben kedvére válogathat gyorsan cserélhető, cipzáras üléshuzataink között.

Ford Puma első ülései

Mindennapi kényelem

 • Ford kulcsok

  MyKey rendszer

  A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának.

 • Egy személy kivülről nyitja a Ford Puma ajtaját

  Kulcs nélkül

  A Ford KeyFree rendszerrel anélkül nyithatja és zárhatja járművét, hogy a kulcsot elővenné a zsebéből vagy a táskájából. Az ajtó akkor is kinyitható, ha a kulcs az autóban van, a FordPass alkalmazással pedig bárhonnan távirányítással zárhatja és nyithatja járművét.

 • Egy személy a motorindítógombot nyomja

  Indítás gombnyomásra

  Mostantól nem szükséges kulcsot használnia. A motor indításához egyszerűen meg kell nyomnia a Ford Power indítógombot a kuplung (automata váltók esetén a fék) lenyomása közben.

 • Ford Puma szélvédője fagyos környezetben, működő ablaktörlőkkel

  Szélvédő-jégtelenítés

  Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt.

 • Ford Puma első szélvédője

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban bekapcsol, ahogy nedvességet érzékel a szélvédőn, működés közben pedig az eső intenzitásához igazítja a lapátok sebességét. Meghatározható, hogy milyen mennyiségű csapadék esetén induljon el.

 • Ford Puma belső tere, manuális sebességváltóval és klímaberendezéssel

  Automata klíma

  A választható automata klímaberendezéssel mindössze az Önnek megfelelő hőmérsékletet kell kiválasztania, amit aztán a rendszer fejlett klímaberendezésének köszönhetően automatikusan szinten tart.

Fehér Ford Puma borítóképe

Érdeklődik a Ford Puma iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020