Kék Ford Puma borítóképe

Ford Puma

Uralja a teret

Ford Puma: arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hibrid motor.

Készleten lévő Puma modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Legyen önmaga

Uralja a helyet, amelyet elfoglal

Stílussal ötvözi a merész SUV külsőt, innovatív emberközpontú dizájnjával és kifinomult hibrid hajtásával a Ford Puma ezt a gondolkodást testesíti meg hatékonyan.

Ford Puma egy nagyvárosi parkolóban

Teljesítmény elektromosan

Puma EcoBoost hibrid

Az izgalmas Puma EcoBoost Hybrid kifinomult mild hibrid technológiát használ a csökkentett károsanyag-kibocsátás érdekében, optimális az üzemanyag-hatékonysága és érzékenyebben reagál a kormánymozdulatokra. 48 voltos mild hibrid elektromos hajtáslánca zökkenőmentesen integrálja az elektromos nyomatékot a többféle alacsony súrlódású, 3 hengeres benzinmotorral az akár 155 LE (114 kW) teljesítmény érdekében.

Az elektromotor az akkumulátor energiájával ütősebb, jobban reagáló teljesítményt ér el, különösen alacsonyabb motorsebességeknél, így rugalmasabb vezetési élményben lesz része, autójával teljes összhangban. A regeneratív fékezés lassításkor visszanyeri az energiát, gyorsításkor pedig extra nyomatékot biztosít, javítva a teljesítményt és a hatékonyságot, miközben csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

Ford Puma nagyvárosban halad az úton éjjel

Innovatív technológiák

 • Ford Puma felülről nyitott panorámatetővel

  Panorámatető

  Élvezze környezetének szépségét a Puma kényelmes üléseiből. Az elektromos működtetésű panorámatető segítségével behozhatja a külvilágot az autó utasterébe. A tolótető nyitott állapotban bőséges friss levegőt enged be, de mivel fényvisszaverő bevonattal van ellátva, csukott állapotában a belső teret hűvösen tartja. Szükség esetén a belső napfényvédő további árnyékolást tesz lehetővé.

 • Ford Puma radartechnológiája

  Ütközésmegelőző rendszer

  A Gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott Ütközésmegelőző rendszer folyamatosan figyeli a más járművektől és a gyalogosoktól tartott távolságot – még sötétben is. Ha lehetséges ütközést észlel, riasztással és hangjelzéssel figyelmezteti a járművezetőt, és szükség esetén előre feltölti a fékeket, ezzel növelve a fékek érzékenységét, hogy fékezéskor teljes legyen a reagálóképességük.

 • Ford Puma kitolat egy rosszul belátható helyről tolat ki

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer a két külső visszapillantó tükörben elhelyezett diszkrét figyelmeztető lámpával riasztja Önt vezetés közben, ha észleli, hogy egy másik jármű belép a holtterébe. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer pedig a forgalomra merőleges helyről történő kitolatáskor figyelmezteti a vezetőt, ha mozgó járművet vagy más veszélyforrást érzékel.

 • Ford Puma műszerfala

  Vezetési üzemmódok

  A Puma vezetési élményét a körülményeknek megfelelően testre szabhatja az öt vezetési mód egyikének kiválasztásával. Előnyben részesítheti a teljesítmény, az erő és a gazdaságosság különböző konfigurációit, ha a Normál, a Sport, a Terepjáró, a Csúszós út és az Eco beállítások valamelyikét választja.

 • Ford Puma nagy forgalmú környezetben halad az úton

  Sebességtartó automatika

  A vadonatúj Pumát még a legnagyobb forgalomban is könnyű vezetni. Az intelligens Adaptív sebességtartó automatika a beállítható sebességhatárolóval biztonságos távolságot tart Ön és az Ön előtt haladó jármű között, sőt, ha szükséges, meg is állítja az autóját.

 • Ford Puma belső kijelzőjén látszik a tolatókamera képe

  Széles látószögű tolatókamera

  Jól jön, amikor olyan helyekre kell beparkolni vagy onnan kitolatni, ahol nehezen látni a környezetet. A széles látószögű kamerát hátramenetbe váltva aktiválhatja. A kamera tiszta képet mutat a bal és jobb oldalról, és a SYNC 3 képernyőn egy közel 180 fokos képet jelenít meg a jármű mögötti térről.

A jövő útja

Vegye át az irányítást

A felszereltség praktikus elemeinek és az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően tökéletesen ellenőrzése alatt tarthatja a Ford Pumát. A 12,3 colos, teljesen digitális műszerfaltól és a fejlett, 8 colos érintőképernyős kijelzőtől kezdve a SYNC 3 rendszeren és a FordPass Connect beépített modemen át az elérhető kiegészítő szolgáltatások és funkciók egész tárházáig a gépjármű minden alkotóelemét úgy terveztük, hogy a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítsék Önnek a vezetést.

Egy személy Ford Pumát vezet, miközben nagy kijelzőn látszódik a térkép

Meglepően tágas

 • Ford Puma nyitott csomagtartóval látszik, amiben egy magas növényt helyeztek el

  Megabox tároló

  Az új MegaBox tároló nem csupán extra méretű tárhelyet biztosít, hanem vízálló betéttel és lefolyónyílással is rendelkezik. Ha tehát Ön aktív életmódot folytat, akkor a Megabox ideális hely a vizes vagy sáros sportfelszerelés szállítására.

 • Egy nő lábának segítségével nyitja a Ford Puma csomagtartóját

  Kulcs nélkül nyitható

  A jól elérhető raktérrel, amelyet még akkor is könnyen kinyithat, ha éppen tele van a keze. Ha kulcsát a zsebében vagy a táskájában tartja, lábát a hátsó lökhárító alatt elhúzva aktiválhatja a Puma kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetését.

 • Ford Puma rengeteg cspmaggal a hátsó csomagtartóban

  Adaptív csomagtartó

  A jól alakítható hátsó csomagtartópolc nincs a hátsó üléssor mögé rögzítve, és a csomagtérajtó nyitásával együtt felemelkedik, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb tárgyakat is a csomagtartóba pakolhasson.

Ford Puma hátulról

Okos térkihasználás

A vadonatúj Ford Puma nem csupán szemet gyönyörködtető külsővel rendelkezik, de aprólékos kialakítása egyben hasznos funkciókat is kínál.

Életre tervezve

Használatra készítve

 • Üléshuzat cipzárral

  Cipzáros üléshuzatok

  A városban néha zűrös az élet. Kiömlik a kávé, sarat és piszkot hordunk be a nedves cipőnkön. Ezért terveztünk elöl és hátul is teljesen leszedhető új üléshuzatot a Pumának. A cipzárral nyitható, könnyedén leszedhető huzatok géppel is moshatóak.

 • Ford Puma belülről, dekoratív üléshuzattal

  Igazítsa stílusához

  Ha változatosságra vágyik, a Puma cipzáros üléshuzataival könnyebben átalakíthatja autója belsejét, mint valaha. Egyszerűen cserélje másikra a Ford márkakereskedéseinek választékából.

Fehér Ford Puma borítóképe

Érdeklődik a Ford Puma iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020