Szürke Ford Tourneo Custom borítóképe

Ford Tourneo Custom

Közelebb viszi céljaihoz

Az új Tourneo Custom személyszállító vadonatúj, prémium utastere akár kilenc személy számára is első osztályú, a lehető legkellemesebb utazási élményt kínálja.

5-csillagos biztonság

Az Euro NCAP 5 csillagos minősítése a bizonyíték arra, hogy az új Tourneo Custom milyen hatékonyan védi a vezetőjét és az utasait. Az új Tourneo Custom karosszériája masszív kialakításának köszönhetően jobban ellenáll a törésnek. A merevebb váz hozzájárul a menetminőség és a vezethetőség javulásához, ráadásul csökkent a jármű belsejében a menetzaj és a rezgés is.
 

Ford Tourneo Custom karosszériája
Erősebb karosszéria

Fokozott biztonság

 • Ford Tourneo Custom szenzorai felismerik az előtte haladó járművet

  Védi a gyalogosokat

  Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működteti a fékeket.

 • Ford Tourneo Custom egy vidéki úton halad

  Elektronikus menetstabilizáló

  Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer figyelemmel kíséri a jármű haladását. Érzékeli, ha a jármű úttartása romlik és a stabilitás visszaállítása érdekében automatikusan fékezni kezdi az egyes kerekeket.

 • Ford Tourneo Custom első légzsákrendszere

  Biztonság légzsákokkal

  Az új Tourneo Custom modellekben mindenhol biztonságban érezheti magát a légzsákoknak köszönhetően. Az alapfelszereltség részét képezik a vezető- és utasoldali első légzsákok, a vezető- és utasoldali oldallégzsákok és a függönylégzsákok.

 • Ford Tourneo Custom nagy sebességgel halad egy kanyargós úton

  Védelem felborulás ellen

  A Ford egyedi dőlésszög-érzékelőjével ellátott Borulásgátlója segít az úton tartani a gumiabroncsokat, ha magasabbra esik a súlypont vagy nem sikerül a megfelelő szögben bevenni a kanyart.

 • Ford Tourneo Custom nagy sebességgel érkezik egy kanyarba

  Maximális tapadás

  A Kipörgésgátló megszünteti a kerekek túlzott kipörgését és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szükség van.

 • Ford Tourneo Custom utánfutóval

  Utánfutóval is biztonságos

  Az Utánfutó stabilizátort arra tervezték, hogy felismerje, amikor az utánfutó elkezd kilengeni és gyorsan közbeavatkozzon, hogy helyreálljon a menetstabilitás.

Biztosabb fékezés

A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó együttesen gondoskodik a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékrásegítő rendszer segítségével pedig a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben. A rendszert az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt. Hirtelen fékezéskor a Vészfékezésre figyelmeztető rendszer automatikusan villogtatni kezdi a féklámpákat, ezzel figyelmeztetve a forgalom többi résztvevőjét.

Keréknyomásfigyelő rendszer

Amennyiben a Keréknyomásfigyelő rendszer azt érzékeli, hogy egy kerék nyomása csökken utazás közben, azonnal figyelmezteti a vezetőt a műszerfalon felvillanó ikonnal.

Ford Tourneo Custom abroncsai oldalról

Extra védelem

 • Ford Tourneo Custom indítókulcsa

  Biztonságosabb központi zár

  A korszerű, új, kihajtható kulcs kétcsatornás jeladójának köszönhetően új Tourneo Custom járművét sokkal nagyobb biztonságban tudhatja.

 • Ford Tourneo Custom oldalsó ajtaja

  Feltörés ellen védő ajtózárak

  Minden ajtó feltörés elleni védelemmel rendelkezik, amely gátolja, hogy azokat erővel felnyissák.

 • Ford Tourneo Custom mellett egy úr várja az utasokat

  Külön vezérelhető ajtózárak

  Az új Tourneo Custom távvezérlésű központi zárrendszere minden korábbinál biztonságosabb. Úgy nyithatja ki az egyes ajtókat, hogy a többit nem kell velük együtt központilag kinyitnia.

 • Gyerekülés egy Ford Tourneo Customban

  A gyerekek is biztonságban vannak

  A második üléssorban található ISOFIX és felső rögzítési pontoknak köszönhetően a kisgyermekek minden utazás alkalmával a lehető legnagyobb biztonságban lesznek.

Fehér Ford Tourneo Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Tourneo Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Tourneo Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020