Szürke Ford Tourneo Custom borítóképe

Ford Tourneo Custom

Közelebb viszi céljaihoz

Az új Tourneo Custom személyszállító vadonatúj, prémium utastere akár kilenc személy számára is első osztályú, a lehető legkellemesebb utazási élményt kínálja.

Elsőosztályú kényelem

 • Ford Tourneo Custom kormánya, első ülései és belső tere

  Összeköttetésben a világgal

  Az új Tourneo Custom mostantól FordPass Connect modemmel is rendelhető. A rendszer olyan hatékony kommunikációs szolgáltatásokat kínál, mint például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-Fi, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, nyithatja és zárhatja az ajtókat.

 • Ford Tourneo Custom kijelzője és a SYNC 3 működése

  SYNC 3 rendszer Hangvezérléssel

  A Ford audio- és kommunikációs rendszerei közül jelenleg a SYNC 3 rendszer a legmodernebb. A továbbfejlesztett Hangvezérlésnek és az egyre több elérhető funkciónak köszönhetően használata gyorsabb és egyszerűbb. A könnyebb kezelhetőség érdekében az új kezelőfelületen nagyobb gombok kerültek elhelyezésre, továbbá az érintőképernyő az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokkal irányítható.

Mindennek megvan a maga helye

Számtalan praktikus tárolóhely került kialakításra az autóban, még a műszerfal tetején is. Ilyen például a műszerfal felett található süllyesztett rekesz, melyben egy 12 V-os csatlakozóaljzat, egy AUX bemenet és egy USB csatlakozó kapott helyet.
Emellett a vezető- és utasülés között opcióként elérhető egy 150 W-os/230 V-os aljzat is.

Az olyan továbbfejlesztett tárolási megoldások, mint például az elhúzható rolóval fedett pohártartó, a palacktartó, az ülés alatti laptop- és irattartó, az ajtórekeszek és a kihajtható asztal, segítenek tisztán, rendezetten tartani a belső teret és rejtve tartani az értékeket.

Ford Tourneo Custom középkonzolja, rengeteg hasznos tárolóhellyel

Okos megoldások

 • Ford Tourneo Custom a tóparton nyitott oldalsó ajtóval

  Kétoldali tolóajtó

  A belső tér könnyebb, kényelmesebb megközelíthetősége érdekében mindkét oldalon tolóajtót helyeztünk el. A nagy gonddal tervezett tolóajtók mechanikus része rejtett kialakítású, ami fokozza, a gazdaságosság szempontjából fontos, áramvonalasságot, valamint csökkenti a menetzajt.

 • Ford Tourneo Custom tetősínjei

  Tetőcsomagtartó sín

  Az innovatív tetőcsomagtartó sín egyszerűen lecsukható, ha nincs rá szükség. Ezzel nem csupán a hagyományos tetőcsomagtartó fel- és leszerelésére fordított időt spórolhatjuk meg, hanem javul a jármű légellenállása is, vagyis csökken a fogyasztás, valamint a szélzaj.

 • Ford Tourneo Custom szélvédője

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

 • Jeges szélvédő

  Gyors jégtelenítés

  Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is

 • Ford Tourneo Custom tanksapkája

  Ford Easy-Fuel rendszer

  A rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a nyílásba helyezni. Sőt, mivel a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, többé a koszos tanksapkához sem kell hozzányúlnia.

 • Ford Tourneo Custom oldalsó visszapillantója

  Elektromos működtetésű visszapillantó tükrök

  A bosszantó balesetek elkerülése érdekében az elektromos működtetésű visszapillantó tükrök az autó lezárásakor automatikusan behajtódnak, így védve az elegáns, beépített irányjelzőt is.

Különböző üléskonfigurációk

Az állítható vezetőüléssel és kormányoszloppal bárki megtalálhatja a számára ideális vezetési pozíciót. Az alapfelszereltség részét képezik a vezető- és utasoldali kartámasz, a vezetőoldali deréktámasz és a fűthető első ülések. Az ülések elrendezésének köszönhetően a Tourneo Custom tágas belső tere kellő rugalmasságot és kényelmet biztosít mind személy-, mind csomagszállításhoz.

Amennyiben a szokásosnál is nagyobb csomagtérre van szükség, a második és a harmadik üléssor ülései külön-külön is eltávolíthatóak. Ezzel az intelligens megoldással mindig pontosan olyan hely alakítható ki a járműben, amilyenre éppen szükség van.

Ford Tourneo Custom szabadon állítható hátsó ülései

További kényelmi megoldások

 • Ford Tourneo Custom automata klímaberendezése

  Ideális hőmérséklet

  Az újratervezett klímavezérlő rendszer hatékonyabb légkondicionálást, tehát gyorsabb hűtést és fűtést biztosít. Az egyszerű kezelés érdekében három forgótárcsával szabályozható. A vezető- és utasoldali lábtérben az eltérő igényeknek megfelelően külön-külön szabályozható a légkondicionálás. Emellett pollenszűrő gondoskodik a levegő frissességéről.

 • Ford Tourneo Custom kétféle tengelytávval is elérhető

  Tourneo Custom Minibusz

  Az új Tourneo Custom Minibusz L2 kialakításánál az utasok kényelme volt az elsődleges szempont, ezért mind a négy, közvetlenül elérhető üléssorában bőséges helyet biztosít. A kétoldali fellépőknek köszönhetően a hátsó ülések is könnyen megközelíthetőek. A Titanium modell rendelhető teljes bőrkárpittal is, ami tovább fokozza az utasok kényelmét.

Fehér Ford Tourneo Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Tourneo Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Tourneo Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020