Szürke Ford Tourneo Custom borítóképe

Ford Tourneo Custom

Közelebb viszi céljaihoz

Az új Tourneo Custom személyszállító vadonatúj, prémium utastere akár kilenc személy számára is első osztályú, a lehető legkellemesebb utazási élményt kínálja.

Fejlett dízelmotorok

 • Ford Tourneo Custom halad az úton

  Fejlett motortechnológia

  A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Ford Tourneo Custom modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 405 Nm nyomatékkal rendelkező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Bármelyik motort is választja, biztos lehet benne, hogy az megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2-es előírásoknak.

 • Ford Tourneo Custom tengerpari úton halad

  Hosszú szervizintervallumok

  A modern Ford EcoBlue 2,0 literes motorok ellenállóak és megbízhatóak. Ritkábban, mindössze 60 000 km-enként*, illetve kétévente (amelyik hamarabb bekövetkezik) igényelnek szervizelést. Még a gyorsabban elhasználódó alkatrészeket is tartósra terveztük, hogy ritkábban legyen szükség karbantartásra.

Egyesíti az előnyöket

A Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) két különálló energiaforrást használ. Az akkumulátorral táplált elektromos motor hajtja a járművet, míg az 1 literes Ford EcoBoost benzinmotor a hibrid akkumulátor töltéséről és a nagyobb hatótávolságról gondoskodik. A sofőr három EV üzemmód közül választhat, melyek közül az EV Now beállítás lehetővé teszi, hogy a jármű nulla kibocsátással, teljesen elektromos energiával közlekedjen.

Könnyedén feltölthető

A Plug-in hybrid elektromos hálózatról bárhol feltölthetõ, ezt követően pedig több mint 41 km-en át képes tisztán elektromos üzemmódban is autózni. Ez elegendő ahhoz, hogy a legtöbb, rövid, városi utat üzemanyag nélkül tegye meg. Amikor pedig az akkumulátorok kezdenek lemerülni, bekapcsol a hagyományos motor, ami nem csak kiterjeszti a jármű hatótávolságát, de útközben az akkumulátorokat is feltölti.

Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) töltése egy nyilvános töltőállomáson

Környezetbarát technológiák

 • Alacsony CO2 kibocsátást ábrázoló animált kép

  Alacsony CO2 kibocsátás

  A korszerű Ford EcoBlue 2,0 literes dízelmotorok megfelelnek a szigorú Euro 6.2-es károsanyag-kibocsátásra vonatkozó előírásoknak. Ezt egy modern katalitikus rendszer alkalmazásával sikerült elérni. Mégpedig úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk sem a teljesítményben, sem a vezetési élményben.

 • Ford Tourneo Custom tanksapkája

  Kevesebb szennyező anyag

  A Szelektív katalitikus redukciós (SCR) rendszerben egy karbamid és víz alapú folyadék, az AdBlue® segítségével alakítja át nitrogénné és vízzé a kipufogógázban található nitrogén-oxidokat. Ezután a részecskeszűrő a kibocsátandó tömör részecskék több mint 99%-át kiszűri a kipufogógázból.

 • Ford Tourneo Custom kormánya és műszerfala

  Auto Start-Stop rendszer

  Az Auto Start-Stop rendszerrel alacsonyabb a fogyasztás  Az Auto Start-Stop rendszer automatikusan leállítja a jármű motorját, amennyiben közlekedési lámpánál vagy dugóban vesztegel. Természetesen az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer, továbbra is működnek.

Pihentető vezetés

még nagy távolságok esetén is

 • Ford Tourneo Custom kormányon elhelyezett sebességváltója

  Automata sebességváltó

  A 130 és a 170 lóerős motor egyaránt választható a hatsebességes SelectShift automata sebességváltóval is. Ez számos karosszériatípus és megengedett legnagyobb össztömeg (GVM) esetén a gyárilag ajánlott megoldás, mivel így gördülékenyebb és pihentetőbb a vezetése, különösen araszoló forgalomban. A műszerfal alsó részén található sebességváltóval manuálisan is válthat sebességet.

 • Ford Tourneo Custom műszerfala

  Alapvető utazási információk

  A Fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és információkkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a megtehető távolságot is, tehát hogy körülbelül hány km megtétele után kell majd tankolni. Ez különösen hasznos hosszabb utazásoknál, vagy ha tudja, hogy egy elhagyatott helyre kell utaznia.

Fehér Ford Tourneo Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Tourneo Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Tourneo Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020