Kék Ford Transit Connect borítóképe

Ford Transit Connect

Kössön egy jó üzletet

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött.

Fokozott biztonság

 • Ford Transit Connect szenzorai felismerik az előtte haladó járművet

  Blokkolásgátló fékrendszer

  A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó együttesen gondoskodik a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékasszisztens segítségével pedig a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben. A rendszert az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt.

 • Ford Transit Connect szenzorai felimserik a gyalogosokat

  Védelem a gyalogosoknak is

  Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észleli a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működteti a fékeket. A technológia célja, hogy csökkentse a lehetséges balesetek súlyosságát vagy segítsen azokat elkerülni.

 • Ford Transit Connect utánfutót vontat

  Utánfutóval is biztonságosan

  Az Utánfutó stabilizátor (TSC) funkció érzékeli az utánfutó kígyózó mozgását vagy kilengését, és a probléma megszüntetése érdekében csökkenti az autó sebességét. A rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével lassítja le a járművet.

 • Ford Transit Connect menetstabilizáló rendszerének bemutatása

  Nagyobb stabilitás

  Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer figyelemmel kíséri a jármű haladását. Érzékeli, ha a jármű úttartása romlik és a stabilitás visszaállítása érdekében automatikusan fékezni kezdi az egyes kerekeket. A Blokkolásgátló fékrendszer a Kipörgésgátló modern érzékelőivel folyamatosan figyelemmel kíséri a jármű viselkedését.

Maximális tapadás

Minimális erőkifejtéssel

A fejlett Kipörgésgátló segít megelőzni a kerekek túlpörgését, így biztosítva a lehető legjobb úttartást, teljesítményt és stabilitást akkor, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és finomhangolja a kerekekre jutó nyomatékot, így gondoskodik a maximális tapadásról gyorsulás közben is.

Ford Transit Connect nagyvárosban halad az úton

Extra védelem

 • Ford Transit Connect első kereke

  Keréknyomásfigyelő-rendszer

  Ha bármelyik gumiabroncsban csökken a nyomás, esetleg defektet kap menet közben, a Keréknyomásfigyelő-rendszer azonnal figyelmezteti egy műszerfalon felvillanó ikonnal. Ráadásul a FordPass Pro mobilalkalmazással akár 5 jármű műszaki állapotát figyelemmel kísérheti, így időben értesül róla, ha bármelyiknél gond lenne az abroncsnyomással.

 • Ford Transit Connect oldalsó ajtaja

  Távirányítós központi zár

  A Transit Connect Távirányítású központi zárrendszere minden korábbinál biztonságosabb. Ennek segítségével úgy nyithatja ki az egyes ajtókat, hogy a többit nem kell velük együtt központilag kinyitnia, a többi ajtó így biztonságosan zárva marad, amíg nem aktivál egy kapcsolót a vezetőoldali ajtón. Ezzel a kapcsolóval szabályozhatja a jármű összes többi ajtajának nyitását és zárását. 

 • Ford Transit Connect modern riasztórendszerrel

  Modern riasztórendszer

  A Ford Transit Custom akár kétszintű védelmi rendszerrel is rendelhető. A jármű külső riasztórendszere akkor kapcsol be, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt erőszakkal kinyitják. A második szint egy kifinomult Thatcham 1. kategóriájú riasztórendszer, mely a jármű lezárásakor automatikusan aktiválódik és hangosan riasztja a környezetét, ha illetéktelen behatolást érzékel.

 • Euro NCAP minősítés logója

  EURO NCAP minősítés

  A Transit Connect 4 csillagos minősítést ért el az EURO NCAP biztonsági tesztjein. Ilyen értékelést csak azok a járművek kaphatnak, melyek nemcsak az ütközéses és az ütközésmegelőző teszteken is jól teljesítenek.

 • Ford Transit Connect légzsákrendszere

  Modern légzsákrendszer

  A Transit Connect alapfelszereltségének részét képezi a vezetőoldali első légzsák, továbbá választható a modellekhez az utasoldali első légzsák, az oldallégzsák és a függönylégzsák is.

 • Ford Transit Connect hátsó világítóberendezése

  Vészfékezésre figyelmeztetés

  A Vészfékezésre figyelmeztetés automatikusan villogtatni kezdi a féklámpákat, ezzel figyelmeztetve a forgalom többi résztvevőjét, ha a vezető erőteljesen fékez.

Fehér Ford Transit Connect borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020