Kék Ford Transit Connect borítóképe

Ford Transit Connect

Kössön egy jó üzletet

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött.

Könnyen vezethető

 • Ford Transit Connect városban parkol egy szűk helyre

  Könnyebb a parkolás

  Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika képes bekormányozni a járművet párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre is. Csupán egy gombnyomás, és az innovatív rendszer érzékelői segítenek megtalálni a megfelelő parkolóhelyet. Amint megvan, a rendszer képes automatikusan bekormányozni az autót, Önnek csak a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie, a képernyőn megjelenő utasításokat követve.

 • Ford Transit Connect differenciálműve

  Önzáró differenciálmű

  A Transit Connect Active modellt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. A manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű, egyenetlen talajon különösen előnyös.

 • Ford Transit Connect szenzorai felismeri az előtte haladó járművet

  Biztonságos követési távolság

  A Követési távolság jelző a műszerfalon található kijelzőn folyamatosan kijelzi az Ön előtt haladó járműtől mért távolságot. A rendszer az Ön által megadott távolságbeállításoktól függően egy színes ikonokból álló jelzőlámparendszerrel szolgáltat információkat. A Követési távolság jelző piros figyelmeztető szimbólummal hívja fel a figyelmét, ha túl közel kerül az Ön előtt haladó járműhöz.

 • Ford Transit Connect kijelzője

  Betartja a sebességhatárokat

  Az Intelligens sebesség asszisztens a sebesség helyes megválasztását segíti, így a vezető az útra koncentrálhat. A Táblafelismerő rendszer kamerája (bekapcsolt állapotban) automatikusan érzékeli az érvényes sebességkorlátozást, majd ennek megfelelően szabályozza a maximális sebességet.

Sávtartó automatika

A Sávtartó automatika a frontkamera segítségével érzékeli az akaratlan sávváltást. Ekkor a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormánykerék rezegtetésével és egy vizuális figyelmeztetéssel hívja fel erre a vezető figyelmét. Amennyiben a vezető egyáltalán nem vagy lassan reagál a Sávtartási segítség visszakormányozza a járművet a megfelelő sávba. A technológiát többsávos utakra tervezték (például autópályákra), így 65 km/h sebesség alatt automatikusan kikapcsol, de természetesen manuálisan is deaktiválható.

Ford Transit Connect egy vidéki kanyargós úton halad

Innovatív technológiák

 • Ford Transit Connect városban halad fényszórókkal

  Automatikus fényszórók

  Az új, keskenyebb kialakítású Automata fényszórókat erőteljes HID Xenon fényszórókkal és LED nappali menetfénnyel ötvöztük. A beépített érzékelő észleli, ha esteledik, vagy ha a fényviszonyokban hirtelen változás áll be, ekkor a rendszer automatikusan felkapcsolja a fényszórókat.

 • Ford Transit Connect vezetés közben

  Táblafelismerő rendszer

  A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett található, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és a rendszer mindig az aktuális tábláról leolvasott információt jeleníti meg.

 • Ford Transit Connect szenzorai érzékelik az autó mögött elhelyezkedő objektumokat

  Stresszmentes parkolás

  Az Első és hátsó parkolóradarok a jármű és az előtte vagy mögötte található tereptárgyak közötti távolságmeghatározásában segíti a vezetőt. A radar akadály észlelésekor a távolság folyamatos csökkenésével egyre erősödő, hang- és fényjelzéssel figyelmeztet.

 • Ford Transit Connect tolatókamerája

  Egyszerűbb tolatás

  Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamera minden jármű mögötti tárgyat megmutat a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy azokat a tárgyakat is megmutatja, amelyeket másként nem venne észre, a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legkisebb helyekre is beparkolhat.

 • Ford Transit Connect éberségfigyelő rendszerének visszajelzése a kijelzőn

  Éberségfigyelő

  Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési magatartást és képes felismerni, ha a vezető a fáradtság jeleit mutatja. Amennyiben a rendszer úgy ítéli meg, hogy a vezető már kevésbé éber, akkor a kijelzőn megjelenik egy pihenést javasló ikon.

 • Ford Transit Connect visszapillantójában egy másik jármű halad

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer a Transit Connect két oldalán található radarok segítségével azokat a járműveket is érzékeli, amelyek a vezető holtterében tűnnek fel. A rendszer a megfelelő oldali visszapillantó tükörben felvillanó jelzéssel hívja fel a vezető figyelmét a jelenlétükre.

Kevésbé fárasztó vezetés

Gazdaságosabb utazások

A Sebességtartó automatika segíti Önt a kívánt sebesség beállításában, amit a következő fékezésig, vagy gyorsításig megtart a rendszer. A kormányon található kapcsolóval, vezetés közben is be tudja állítani sebességét.

Mindemellett a Beállítható sebességhatároló segít egy előre meghatározott sebességhatáron belül tartani a járművet. Az üzemanyag-megtakarításon túl a rendszerrel minimálisra csökkenthető a gyorshajtás kockázata is. Praktikus előnyeik mellett továbbá, mindkét technológiai megoldás segít abban, hogy hosszabb utazásai az autópályákon, még nyugalmasabbak legyenek.

Ford Transit Connect halad egy külsvárosi úton

Biztosabb vezetés

Nehéz körülmények esetén is

 • Ford Transit Connect indul egy városi emelkedőn

  Visszagurulásgátló

  A Visszagurulásgátló lejtőn induláskor megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a féknyomást, így a vezető addig is uralma alatt tarthatja a járművet, amíg a lábát a fékről a gázpedálra helyezi.

 • Ford Transit Connect szenzorai felismerik az oldalszelet

  Oldalszél stabilizáló

  Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít egyenesben tartani a járművet. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert hívja segítségül, mely érzékeli, ha a jármű erős keresztszélbe kerül.

 • Ford SYNC 3 logó

  Vészhelyzeti Asszisztens

  A Ford SYNC egyik fontos, életmentő funkciója a Vészhelyzeti Asszisztens. Ha olyan balesetet szenvedne, amelynek során a légzsák kinyílik, a rendszer mobiltelefonon keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot.

Fehér Ford Transit Connect borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020