Kék Ford Transit Connect borítóképe

Ford Transit Connect

Kössön egy jó üzletet

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött.

Összeköttetésben a világgal

 • Ford Transit Connect kijelzője

  FordPass Connect

  A Transit Connect mostantól FordPass Connect1 modemmel is kapható, ami az utazásokat minden eddiginél könnyebbé és élvezetesebbé teszi. A fejlett kommunikációs rendszer többek között olyan szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgálni képes fedélzeti WiFi2, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok3. A hálózatra kapcsolódott utasok így útközben is élvezhetik kedvenc streaming szolgáltatójuk műsorát, a vezető pedig magabiztosabban, az esetleges akadályok ismeretében haladhat célja felé.

 • Ford Transit Connect és a FordPass alkalmazás

  Ford Pass Pro alkalmazás

  Intelligens technológiák és hálózati kapcsolatok nélkül ma már egyetlen vállalkozás sem lehet sikeres. Legújabb haszongépjárműveinket ezért is készítettük fel a hálózati kapcsolatokra – így Ön még hatékonyabban irányíthatja vállalkozását. Párosítson akár öt csatlakoztatott járművet a FordPass Pro alkalmazással, melynek hatékony funkcióival gondoskodhat autói biztonságáról, javíthatja a flotta termelékenységét és figyelemmel kísérheti a járművek műszaki állapotát.

 • Ford Transit Connect belső kijelzője és a SYNC 3 működése

  SYNC 3

  A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások akalmával is kapcsolatban maradhat a külvilággal és mindent könnyedén vezérelhet a telefonhívásoktól kezdve, a zenelejátszáson át, egészen a navigációig.

 • Ford Transit Connect belső terében elhelyezett dokkoló okostelefonokhoz

  Ford MyDock

  A Ford MyDock úgy került kialakításra, hogy navigációs eszközét, okostelefonját vagy mp3 lejátszóját mindig biztonságos helyen tarthassa. Sőt, egy USB csatlakozót is találhat benne.

Extra komfort

Állítható és fűthető első ülések: A járművén belül az időjárástól függetlenül biztosítható a kényelme. A választható Fűthető első ülésekkel télen is kellemes melegben utazhat.

Beállítható a vezető és az utasok számára ideális hőmérséklet: A Kétzónás elektronikus automata klímaberendezés segítségével beállíthatja az Ön és utasai számára ideális hőmérsékletet, melyet a fejlett légkondicionáló rendszer fenntart majd.

A vezeték nélküli mobiltelefon töltő: Segítségével a technológiával kompatibilis eszközei mindig használatra készen állnak.

Ford Transit Connect belső tere, oldalról

Könnyű vele az élet

 • Ford Transit Connect variálható első ülései

  Rugalmasan alakítható dupla utasülések

  A dupla utasülés lehetővé teszi három személy szállítását. A középső ülés háttámláját lehajtva egy kényelmes, lapos felület jön létre, melyen írhat, az ülőlapot felhajtva pedig egy hasznos tároló tűnik elő olyan tárgyaknak, amelyeket inkább elrejtene az illetéktelenek elől.

 • Ford Transit Connect középkonzoljában található rengeteg tárolóhely

  Mindennek jut hely

  Az ötletes kialakítású középkonzolban található egy 12V-os aljzat, valamint egy USB csatlakozó, ha tölteni szeretné valamelyik eszközét. Helyet kapott továbbá két pohártartó és egy rekesz is, amelyben akár egy A4-es mappát is tárolhat.

 • Ford Transit Connect indítókulcs

  Gondtalan autómegosztás

  A MyKey rendszerrel beállítható a sebességkorlátozás, a biztonságiöv-használati figyelmeztető jelzés, sőt még a hangrendszer ereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti járművét barátjának vagy családtagjának.

 • Ford Transit Connect indítógomb

  Egy gombnyomásra indul

  A Transit Connect automatikusan érzékeli az adott járműhöz tartozó kulcs jelenlétét, még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a FordPower indítógombot, és a motor máris életre kel.

Ford Transit Connect kormány, kezelőfelület és váltó

Önhöz igazodó kormányoszlop

Hogy Ön a legideálisabb, legkényelmesebb pozícióban vezethessen, a kormányoszlop dőlése és távolsága is Önhöz igazítható.

Alkalmazkodik a környezetéhez

 • Jeges szélvédő

  Gyors jégtelenítés

  Ezen intelligens funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőt a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, jégtelenítik, köd- és páramentesítik, a szélvédőt, így segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

 • Ford Transit Connect tanksapka

  Ford Easy-Fuel rendszer

  Ez a rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mivel a nem megfelelő töltőpisztoly egyszerűen nem megy bele a töltőnyílásba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, többé a koszos tanksapkához sem kell hozzányúlnia!

 • Ford Transit Connect automata visszapillantója

  Automata visszapillantók

  A véletlen káresemények elkerülése érdekében az Elektromos működtetésű külső tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak. Így az elegáns, beépített irányjelzőt is védik. Mivel emellett fűthetőek is, fagyos reggeleken gyorsabban indulhat útnak.

Fehér Ford Transit Connect borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020