Kék Ford Transit Connect borítóképe

Ford Transit Connect

Kössön egy jó üzletet

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött.

Intelligensebb, mint valaha

A Transit védjegyévé vált szívós, tartós és praktikus felépítés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például a  rakodónyílással ellátott acél válaszfal és a manuálisan síkba hajtható dupla utasülés, melyeknek köszöhetően hosszú tárgyakat is szállíthat. Rövid (L1) és hosszú (L2) tengelytávú modellváltozatok közül választhat, utóbbival akár 3,6 m3-es raktér áll rendelkezésére. A bruttó teherbírás akár 982 kilogramm is lehet.

Ford Transit Connect egy nagyvárosi parkolóban

Kemény munkára szabva

Az új Transit Connect lényege a funkcionalitás. Ezért sokoldalú és könnyen elérhető raktérrel, különböző méretű tengelytávok választékával és kényelmes vezetési környezettel áll szolgálatába, mindezt teljesen új formába öltöztetve. Ez a kezdetektől kemény munkára szabott haszongépjármű fejlett technológiájú motorválasztékának köszönhetően megdöbbentően alacsony üzemeltetési költségekkel terheli Önt és vállalkozását, miközben megfelel a legújabb, Euro 6.2-es károsanyag-kibocsátásra vonatkozó előírásoknak.

Ford Transit Connect munka közben egy városi pláza bejáratánál

Vezetőtámogató technológiák

 • Ford Transit Connect visszapillantó tükrében egy másik autó halad

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer a Transit Connect két oldalán található radarok segítségével azokat a járműveket is érzékeli, amelyek a vezető holtterében tűnnek fel. A rendszer a megfelelő oldali visszapillantó tükörben felvillanó jelzéssel hívja fel a vezető figyelmét a jelenlétükre.

 • Ford Transit Connect egy úton halad

  Táblafelismerő rendszer

  A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett található, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és a rendszer mindig az aktuális tábláról leolvasott információt jeleníti meg.

 • Ford Transit Connect hátsó szenzorai működés közben

  Parkolóradarok

  Az Első és hátsó parkolóradarok a jármű és az előtte vagy mögötte található tereptárgyak közötti távolságmeghatározásában segíti a vezetőt. A radar akadály észlelésekor a távolság folyamatos csökkenésével egyre erősödő, hang- és fényjelzéssel figyelmeztet.

 • Ford Transit Connect egy vidéki úton halad

  Sávtartó automatika

  A Sávtartó automatika a frontkamera segítségével érzékeli az akaratlan sávváltást. Ekkor a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormánykerék rezegtetésével és egy vizuális figyelmeztetéssel hívja fel erre a vezető figyelmét.

 • Ford Transit Connect egy városi emelkedő indulásra készül

  Visszagurulásgátló

  A Visszagurulásgátló lejtőn induláskor megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a féknyomást, így a vezető addig is uralma alatt tarthatja a járművet, amíg a lábát a fékről a gázpedálra helyezi.

 • Ford Transit Connect szenzorai felismerik az oldalszelet

  Oldalszél stabilizáló

  Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít egyenesben tartani a járművet. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert hívja segítségül, mely érzékeli, ha a jármű erős keresztszélbe kerül.

Galéria

Könyebb vele az élet

 • Ford Transit Connect nyitott hátsó ajtókkal, munka közben

  Lenyűgozően nagy raktér

  A Transit Connect teljesen újratervezett, acél válaszfala körülbelül 50 literrel megnöveli az autó hasznos rakterét. Így elegendő hely áll rendelkezésre akár két Euro raklap vagy négy szabvány méretű, 8’ x 4’ tábla számára.

 • Ford Transit Connect munka közben, rakodás az oldalsó ajtóknál

  Könnyedén működő tolóajtók

  Ekkora méretű raktér esetén fontos felszereltség a tolóajtó, és mivel használatuk gyakori, az egész mechanizmus a maximálisan könnyű működtetést és a nagy ellenálló képességet célozza meg.

 • Ford Transit Connect hosszú rakományt szállít

  Hosszú rakomány szállítása

  Az L1 változatban 3 méter hosszú rakomány is elfér, a praktikus rakodónyílással ellátott válaszfalnak köszönhetően. Az L2 modellekbe pedig akár 3,4 méter hosszú tárgyakat is elhelyezhet.

Fehér Ford Transit Connect borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020