Kék Ford Transit Connect borítóképe

Ford Transit Connect

Kössön egy jó üzletet

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött.

Továbbfejlesztett motorteljesítmény

Ismerje meg a Transit Connect motor- és váltókínálatát

 • Ford Transit Connect dízelmotor

  A motorja keményen dolgozik

  A Ford Transit Connecthez választhatja a Ford legkorszerűbb dízelmotorjait és az 1,0 literes EcoBoost benzinmotort is. Bármelyik mellett dönt, a fejlett turbófeltöltéses erőforrások nagy teljesítményt és kiemelkedő üzemanyaghatékonyságot biztosítanak a mindennapokban.

 • Ford Transit Connect automata sebbességváltóval

  8 sebességes automata váltó

  120 lóerős dízelmotorral felszerelt Transit Connect modelleken elérhető a fejlett, új, 8 sebességes automata váltó, melynek köszönhetően az autó még jobban gyorsul és szinte észrevétlenül vált a fokozatok között. Nem csoda, hiszen a Ford mérnökei teljesen újratervezték, hogy még élvezetesebbé tegyék a vezetést.

 • Ford Transit Connect manuális sebességváltóval

  6 sebességes manuális váltó

  A Transit Connect hatsebességes manuális váltójának köszönhetően gazdaságosabb és hatékonyabb is. Útközben a megfelelően magas sebesség elérése után 6. sebességfokozatra váltva üzemanyag takarítható meg. Ön is észreveszi majd, hogy a váltás simább és gyorsabb is.

Alacsonyabb fogyasztás

Az Auto Start-Stop rendszerrel

A Közlekedési lámpánál vagy dugóban várakozó, üresbe tett jármű motorját a rendszer automatikusan leállítja, miközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása, továbbra is biztosított. Amint ismét lehet haladni, csak nyomja ki a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja meg a gázt, és a motor máris beindul. Az Auto Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Ford Transit Connect városban parkol
Fehér Ford Transit Connect borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020