Szürke Ford Transit Minibusz borítóképe

Ford Transit Minibusz

Az okosabb személyszállító

Az utazás a Ford Transit Minibuszban kényelmes lesz. Okos, jól kialakított és csatlakoztatott, a csoportok szállítása nem jelent számára kihívást.

Utazzon stílusosan

 • Ford Transit Minibusz csomagtartó rekeszei

  Több hely a csomagoknak

  Az ülések felett található csomagtartó rekeszek a lehető legokosabban használják ki a rendelkezésre álló helyet, hiszen így még több, ráadásul könnyen elérhető csomagtér áll az utasok rendelkezésére. Az alapfelszereltséghez tartozó, LED-es olvasólámpák pedig az éjszakai utazások során tehetnek jó szolgálatot.

 • Ford Transit Minibusz 18 ülése felső nézetből

  Könnyen tisztítható gumipadló

  A speciális kialakítású, csúszásmentes gumipadlónak köszönhetően a Transit Minibusz sokáig megőrzi tiszta, rendezett és újszerű állapotát. A burkolat megóvja a padlót a sáros csizmáktól, a kiömlött italoktól, a nehéz csomagok okozta sérülésektől, voltaképpen bármitől, amivel az utasok véletlenül kárt okozhatnak. Bármikor könnyen letörölhető, így az utastér tisztántartása már nem is lehetne egyszerűbb.

 • Ford Transit Minibusz klímakezelő gombjai

  Kellemes hőmérséklet mindenkinek

  A Kétzónás automata klímaberendezés segítségével egyszerűen beállíthatja az Ön és utasai számára is ideális hőmérsékletet, amelyet aztán a fejlett légkondicionáló rendszer automatikusan fenntart.

 • Ford Transit Minibusz oldalsó ablakai

  Nyitható oldalablakok

  A jobb szellőzés és a negyedik sorban helyet foglaló utasok nagyobb kényelme érdekében az utastérajtó ablaka kinyitható. A prémium megjelenésű, színezett üveg minden Transit Minibuszban alapfelszereltség.

Ford Transit Minibusz belső tere 18 férőhellyel

Kényelmes ülések akár 18 személynek

A Ford Transit Minibusz különböző üléskonfigurációkkal, akár 18 férőhelyes változatban is kapható. A tágas és komfortos személyszállítóban az utasok egész úton kényelmesen lazíthatnak, hiszen a hátradönthető üléstámlák és kartámaszok segítik az utasok kényelmét.

Könnyű vele az élet

 • Ford Transit Minibusz visszapillantó tükre

  Önvédő visszapillantó tükrök

  A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

 • Ford Transit Minibusz tanksapkája

  Ford Easy-Fuel

  Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer.

 • Ábra a Ford Transit Minibusz szélvédő jégtelenítéséről

  Gyors jégtelenítés

  Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is.

 • Ford Transit Minibusz ablaktörlői működés közben

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban bekapcsol, ahogy nedvességet érzékel a szélvédőn, működés közben pedig az eső intenzitásához igazítja a lapátok sebességét. A különböző érzékenységi fokozatok közül választva meghatározható, hogy az ablaktörlés milyen csapadékmennyiség esetén induljon el.

Ford Transit Minibusz vezetőfülkéje

Magabiztos vezetés

A kivételes szintű kivitelezés és kifinomultság, a kiváló minőségű dizájn és a fejlett vezetéstámogató technológiák révén Ön kényelmesen ülhet a vezetőülésben.

Összeköttetésben a világgal

 • Férfi egy papírlapon adatokat tölt ki a Ford Transit Minibusz vezetőfülkéjében

  FordPass Connect modem

  A Ford Transit Minibusz mostantól FordPass Connect modemmel is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE Wi-Fi, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok.

 • Ford Transit Minibusz adatai a FordPass Pro alkalmazásban

  Mobilalkalmazás

  A FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez készült FordPass Pro alkalmazás számos hasznos funkcióval segíti vállalkozását. Célunk, hogy ez az innovatív kommunikációs technológia egyre több új haszongépjárművünkben legyen elérhető.

 • Ford Transit Minibusz középső kijelzője

  SYNC 3

  A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is.

Fehér Ford Transit Minibusz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Minibusz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Minibusz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020