Szürke Ford Transit Minibusz borítóképe

Ford Transit Minibusz

Az okosabb személyszállító

Az utazás a Ford Transit Minibuszban kényelmes lesz. Okos, jól kialakított és csatlakoztatott, a csoportok szállítása nem jelent számára kihívást.

Fokozott biztonság

 • Ford Transit Minibusz érzékeli a gyalogosokat

  Védelem a gyalogosoknak is

  Az Ütközésmegelőző és Gyalogosfelismerő rendszer és a radarok abban segítik a vezetőt, hogy észlelik a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket.

 • Ábra az elektronikus menetstabilizálóról

  Elektronikus menetstabilizátor

  Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, a Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és a Kipörgésgátló fejlett érzékelőinek segítségével folyamatosan figyeli a jármű mozgását és viselkedését. Ha érzékeli, hogy valamelyik gumiabroncs tapadása csökken, egy automatikus fékimpulzussal stabilizálja az adott kereket.

 • Ábra a borulásgátlóról

  Borulásgátló

  A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

 • Ábra a kanyarodásszabályzóról

  Kanyarodásszabályzó

  A Kanyarodásszabályzó érzékeli, ha a vezető túl nagy sebességgel érkezik a kanyarba, és annak érdekében, hogy ura maradjon a járműnek, először gyorsan csökkenti a motor nyomatékát, majd az egyes kerekeket a szükséges mértékben lefékezi.

Ford Transit Minibusz áll egy modern épület előtt

Fejlett kipörgésgátló

A fejlett Kipörgésgátló megszünteti a kerekek túlzott kipörgését és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van.

Extra védelem

 • Ford Transit Minibusz kinyílt légzsákjai

  Fejlett légzsák technológia

  A Transit Minibuszban vezető- és utasoldali légzsákok, valamint függöny- és oldallégzsákok gondoskodnak az utasok biztonságáról. A gyors és megbízható működés érdekében a légzsákrendszert aktiváló fejlett érzékelőket a jármű kulcsfontosságú pontjain helyezték el.

 • Férfi vezeti a Ford Transit Minibuszt

  Feltörésbiztos központi zár

  A Ford Transit Minibusz távirányítással is nyitható, központi záras ajtókkal rendelkezik. Minden zárat egy-egy speciális feltörésgátló pajzs véd az erőszakos behatolástól. Alapbeállításként a rendszer induláskor automatikusan lezárja az ajtókat, de ez a funkció a műszerfalon bármikor kikapcsolható.

 • Ford Transit Minibusz radarjeleket bocsát ki útközben

  Utánfutó stabilizátor

  Az Utánfutó stabilizátor funkció érzékeli az utánfutó kígyózó mozgását vagy kilengését, és a probléma megszüntetése érdekében csökkenti az autó sebességét. A rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével lassítja le a járművet.

 • Ábra a Ford Transit Minibusz oldalszél-stabilizálóról

  Oldalszél-stabilizáló

  Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

 • Ford Transit Minibusz radarjeleket bocsát ki

  Lopásgátló rendszer

  A Thatcham 1. kategóriájú, kifinomult lopásgátló rendszer a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezt követően bármilyen erőszakos behatolási kísérlet esetén erőteljes szirénahanggal figyelmezteti környezetét. A rendszer megelőzi a nem kívánt elvontatást is.

 • Ford Transit Minibusz műszerfala

  Keréknyomásfigyelő-rendszer

  Amennyiben utazás közben bármelyik kerék elkezd veszíteni a nyomásából, a Keréknyomásfigyelő-rendszer figyelmeztető jelzése jelenik meg a műszerfalon, felhívva a vezető figyelmét az esetleges defektre.

Fehér Ford Transit Minibusz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Minibusz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Minibusz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020