Szürke Ford Transit Minibusz borítóképe

Ford Transit Minibusz

Az okosabb személyszállító

Az utazás a Ford Transit Minibuszban kényelmes lesz. Okos, jól kialakított és csatlakoztatott, a csoportok szállítása nem jelent számára kihívást.

Előre viszi vállalkozását

 • Nő beszáll a Ford Transit Minibuszba

  Lépjen feljebb

  Minden modellünkbe elektromosan működtethető lépcsőt építettünk, hogy az utasok számára a ki- és beszállás a lehető legegyszerűbb legyen.

 • Szerelő a Ford Transit Minibusz alvázát vizsgálja

  Alacsony javítási költségek

  A Ford Transit Minibusz oldalát tartós és erős anyagból készült díszlécek védik az esetleges sérülésektől, a többrészes hátsó lökhárító pedig akár darabokban is cserélhető, így a javítási költségek is kordában tarthatók.

Ford Transit Minibusz nyitott ajtóval áll a téren

Egyszerű beszállás

A Transit Minibusz extra széles oldalajtaján át az utasok csomagjaikkal együtt is kényelmesen szállhatnak be a járműbe. Az ajtó használatát még egyszerűbbé teszi, hogy mindössze egyetlen gombnyomással nyitható és zárható.

Lenyűgöző praktikum

 • Ford Transit Minibusz vonóhorog

  Gyári vonóhorog

  Amennyiben Ford Transit Van járművéhez utánfutót szeretne csatlakoztatni, válassza az Utánfutó stabilizátorral elérhető vonóhorgot!

 • Ábra a Ford Transit Minibusz fordulóköréről

  Egyszerűbb kanyarvétel

  A Ford Transit Minibusz fordulóköre mindössze 11,9 méter, ezért a jármű nagyon jól kanyarodik és remekül irányítható.

 • Ford Transit Minibusz jobb hátsó kereke

  Egy kis extra védelem

  A Ford Transit Minibusz megjelenéséhez illő hátsó sárvédők megóvják a fényezést a felverődő kavicsoktól, a felfröccsenő víztől, a latyaktól és megakadályozzák a sár és egyéb makacs szennyeződések felhalmozódását, így a jármű tovább megőrzi újszerű állapotát.

 • 240 V-os aljzat a Ford Transit Minibusz belső terében

  Töltse fel egyszerűen a készülékeit

  Választható extra a vezetőülés és az első utasülés között elhelyezett 150 W-os, 230 V-os elektromos csatlakozóaljzat, melyről adapter nélkül is kényelmesen feltölthető egy laptop, vagy más hasonló készülék. 

Fehér Ford Transit Minibusz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Minibusz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Minibusz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020