Narancssárga Ford Transit Custom borítóképe

Ford Transit Custom

A jövő haszongépjárműve

A Transit Custom mindig is megbízhatóságáról, kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai most tovább bővültek.

Modern külső

Rendkívüli kényelem

 • Ford Transit Custom ülései

  Ergonomikus üléskialakítás

  Az újratervezett első ülések a korábbitól eltérő formájúak, az üléseket vastagabb szálú szövetek borítják, a varrások vékonyabbak, mégis erősebbek. Az ergonomikusabb kialakítás következtében jobban megtámasztják a testet, így kényelmesebb és pihentetőbb utazást biztosítanak. A Transit Custom Kombi modellváltozatának második és harmadik üléssorában is 2+1 elrendezésű ülések találhatóak.

 • Ford Transit Custom utasólése felnyitható tárolót rejt

  Iroda négy keréken

  Az elöl található dupla utasülés felnyitható ülőlappal és lehajtható asztallal érhető el. Az ülések alatt található tárolórekeszekben kényelmesen elfér egy laptop, illetve akták és egyéb hasznos irodai kellékek. A lehajtható asztalon kényelmesen elfér egy laptop vagy egy irattartó tábla, emellett pedig két pohártartó és egy ceruzatartó is helyet kapott.

 • Ford Transit Custom parktikus könyöktámaszai

  Mindennek jut hely

  A Ford Transit Custom rengeteg praktikus tárolóval került kialakításra. Ilyen például a műszerfal tetején található, középen elhelyezkedő és könnyen elérhető rekesz. A rejtett, zárható kesztyűtartó elég nagy ahhoz, hogy akár egy A4-es irattartót is elhelyezzen benne. Az értékek számára tökéletes biztonságot nyújt az ülés alatt található tárolórekesz. Még az ajtókat is úgy terveztük, hogy az ajtózsebek minél több tárolóhelyet biztosítsanak, így akár egy A4-es irattartót vagy egy 2 literes palackot is tárolhat bennük.

 • Ford Transit Custom automata klímaberendezése

  Egyszerűen szabályozható hőmérséklet

  A Ford Transit Custom mind a vezető, mind az első utas által könnyen elérhető, új fűtési és klímavezérlő gombokkal rendelkezik. A jobboldali szabályozóval a hőmérsékletet, míg a bal oldali tárcsával a ventilátor sebességét állíthatja be, amikor a hőmérséklet nincs a maximumon. A jármű felszereltségétől függően a két tárcsa közti gombokkal szabályozható a légáramlás iránya (szélvédőre, arcra, lábra), az ülésfűtés, a szélvédőfűtés, a hátsó szélvédőfűtés, a tükörfűtés és a légkondicionáló.

Összeköttetésben a világgal

A Transit Custom mostantól FordPass Connect modemmel is rendelhető. A rendszer olyan hatékony kommunikációs szolgáltatásokat kínál, mint például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-Fi, vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, nyithatja és zárhatja az ajtókat. Ismeretlen környéken előfordulhat, hogy nem emlékszik, pontosan hol parkolt le. Felesleges aggódnia, hiszen az alkalmazás térképén folyamatosan látható járműve aktuális helyzete, így azt időveszteség nélkül, bármikor gyorsan megtalálhatja.

Új SYNC 3 rendszer: A modern Ford SYNC 3 rendszer segít a kapcsolattartásban, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű Hangvezérléssel vagy a 8”-os, színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki („I’m hungry”), és máris megjelenik a legközelebbi éttermek listája.

Ford Transit Custom kezelőfelülete, kormánya és kijelzője

Alkalmazkodik a környezetéhez

 • Jeges szélvédő

  Gyors jégtelenítés

  Ezen ötletes felszereltségnek köszönhetően pillanatok alatt jégtelenítheti a szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt.

 • Ford Transit Custom oldalsó tükrei

  Tükrök, melyek megvédik magukat

  A véletlen káresemények elkerülésére az elektromos működtetésű tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak. Így biztosítanak védelmet az elegáns, beépített irányjelzőknek is.

 • Ford Transit Custom első szélvédője és ablaktörlői

  Esőérzékelős ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül.

 • Ford Transit Custom tanksapkája

  Nincs többé félretankolás

  Ez a hasznos rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mert a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet a töltőnyílásba helyezni. Sőt, mivel a Ford Easy Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, sosem kell hozzányúlnia a koszos tanksapkához.

Ford Transit Custom belső raktere LED világításban

Új megvilágításba kerül a rakodás

Válassza a szupernagy fényerejű és energiatakarékos LED-világítást, amely nélkülözhetetlen a gyengén megvilágított rakodótérben. Egyszerű, de nagyszerű megoldás.

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020