Narancssárga Ford Transit Custom borítóképe

Ford Transit Custom

A jövő haszongépjárműve

A Transit Custom mindig is megbízhatóságáról, kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai most tovább bővültek.

Könnyebb munkavégzés

 • Ford Transit Custom raktere extra hosszú rakomány szállítására is alkalmas

  Praktikus átnyúló raktér

  A Ford Transit Custom speciális kialakítással bővíti rakterének méretét. Az utastér és a raktér közötti teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal padlómagasságban egy felnyitható panelt tartalmaz. Így a hátsó ajtón keresztül akár 3 méter hosszú anyagok is behelyezhetők úgy, hogy azok az ülés alá is túlnyúlnak, még a rövid tengelytávú változat esetén is. Ez az ügyes megoldás lehetővé teszi az értékes áruk zárt térben tartását, így nem kell azokat a tetőn közszemlére tenni.

 • Ford Transit Custom raktere, rögzítési pontokkal kiegészítve

  Praktikus rakományrögzítés

  A rögzítési pontok általában a padlón találhatóak. Ám ezek gyakran nehezen elérhetőek, amikor az autó meg van pakolva. Ezért a Transit Custom rögzítési pontjai nem a padlón, hanem kicsivel afölött, a rakodótér oldalfalán vannak elhelyezve. Így a padló akadályoktól mentes marad, egyszerűbbé téve a hozzáférést, megszüntetve a porfogókat és lehetővé téve az új, egyszerűen tisztán tartható padlóburkolat használatát.

 • Ford Transit Custom kétszárnyú hátsó ajtóval

  Kétszárnyú hátsó ajtó

  A praktikusság és az egyszerű használat érdekében a nyitott hátsó ajtók 90 fokban rögzíthetőek, majd a támkarok az ajtóba visszacsúsztathatóak, ha már nincs rájuk szükség. Az ajtók belső élére ragasztott láthatósági matricák visszaverik a fényt, így könnyen észreveszi a többi autós. Mostantól pedig az ajtók zárása is könnyebbé válik, mert továbbfejlesztett légszelepek egyenlítik ki a csomagtéri nyomáskülönbséget.

 • Ford Transit Custom padlólemeze

  Különleges padlóvédelem

  Az extraként kapható, könnyen tisztítható padlóburkolatnak köszönhetően nincs szükség saját burkolat felszerelésére. Ezen a masszív padlón jól csúsztathatók az áruk.

 • Ford Transit Custom oldalról

  Rejtett sínrendszerű oldalajtó

  Az új tolóajtó ötletesen megtervezett pályája fedett, így a mechanizmus nem látható. Ennek előnye, hogy áramvonalas, így csökkenti a fogyasztást, valamint a menetzajt is.

 • Ford Transit Custom felülről

  Integrált tetőcsomagtartó

  Az innovatív tetőcsomagtartó egyszerűen lecsukható, ha nincs rá szükség. Amellett, hogy nem kell bajlódni a csavarokkal és a csomagtartó leszerelésével, megfelel a 2 méteres magasságkorlátnak is.

Kategóriaelső raktérméret

Könnyű hozzáférhetőség

A Ford Transit Custom impozáns raktérrel szolgál minden szempontból: rakományhossz, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok.

A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! A hosszú tengelytávú (L2) változat 6,8 köbméternyi rakteret kínál. A széles oldalsó rakodóajtó, az optimális nyílási magasság és a mélyre helyezett hátsó lépcső biztosítja a raktér nehézség nélküli hozzáférhetőségét. Emellett egy támasztómechanizmus gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról.

Ford Transit Custom nyitott hátsó ajtókkal

Lenyűgöző praktikum

 • Ford Transit Custom belül elhelyezett csatlakozói

  Aljzatok, bemenetek és portok

  A kormánykerék, illetve a műszerfal felett található egy rekesz, mely számos hasznos felszereltséggel bír. Itt került elhelyezésre egy 12 V-os elektromos csatlakozó, egy AUX bemenet és egy USBport, melyek mindegyike könnyedén elérhető a vezetőülésből.

 • Ford Transit Custom kis íven is megfordul

  Könnyebb kanyarodni

  A Ford Transit Custom fordulóköre mindössze 10,9 m, ami egy ilyen méretű járműnél igen figyelemre méltó tulajdonság. Így sokkal könnyebb a városi vezetés, a parkolás, az utasok felvétele is.

 • Ford Transit Custom vonóhorogjára utánfutó csatlakozik

  Több rakományt kell vontatnia?

  Amennyiben Ford Transit Custom járművéhez utánfutót szeretne csatlakoztatni, válassza az Utánfutó stabilizátorral elérhető vonóhorgot!

 • Ford Transit Custom szervizben

  Átrozsdásodás elleni garancia

  A Ford Transit Custom megnyugtatóan hosszú, 12 éves átrozsdásodás elleni garanciát biztosít.

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020