Narancssárga Ford Transit Custom borítóképe

Ford Transit Custom

A jövő haszongépjárműve

A Transit Custom mindig is megbízhatóságáról, kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai most tovább bővültek.

Válassza az Önnek legmegfelelőbb motort

A Ford Transit Custom az alábbi motorokkal rendelhető

 • EcoBlue

  2.0 literes Dízelmotor

  A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően a Ford Transit Custom modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak.

 • mHEV

  Mild Hybrid motor

  A Ford Transit Custom akár mild Hybrid Electric Vehicle (mHEV) kivitelben is rendelhető, melynek üzemanyag-fogyasztása és kibocsátása még kedvezőbb.

 • pHEV

  Plug In Hybrid motor

  Az 1.0 literes EcoBoost motort egy fejlett elektromos hálózaton keresztül könnyen feltölthető és a rövidebb utakon kizárólag elektromos hajtással működő elektromotor egészíti ki.

A jövő haszongépjárműve

 • Ford Transit Custom PHEV meghajtásának működése

  Transit Custom plug-in hybrid

  Az új, fejlett elektromotor hálózaton keresztül könnyen feltölthető és a rövidebb utakon kizárólag elektromos hajtással működik. Erejéről emellett egy többszörösen díjnyertes, 1,0 literes EcoBoost motor gondoskodik, így az autó hihetetlenül keveset fogyaszt, még hosszabb utakon is. A Transit Custom plug-in hybrid Zárt áruszállítóval csökkentheti a légszennyezést, miközben megkapja a Ford Transit Custom már megszokott rugalmasságát, teherbírását és megbízhatóságát.

 • Ford Transit Custom köztéri töltőhelyen

  Többre viszi, kevesebbért

  A teljesen feltöltött Transit Custom plug-in hybrid több mint 41 km megtételére alkalmas, pusztán az elektromotort használva. Ideális azokra a rövid városi utazásokra, amelyek egyébként nem gazdaságosak, mert nagy üzemanyagköltséggel járnak. Hosszabb utazások alkalmával az 1,0 literes EcoBoost motorral bővíthető a Zárt áruszállító hatótávolsága, a Fékenergia-visszanyeréssel töltve az akkumulátort. Elegendő feltöltődés esetén visszakapcsolható a csak elektromos üzem is, így pedig csökkenthetőek a költségek és a légszennyezés mértéke.

Ford Transit Custom parkol egy téren

Fejlett motortechnológia

Bármelyik motort is választja, biztos lehet benne, hogy az megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2-es előírásoknak. Sőt, a Ford Transit Custom akár mild Hybrid Electric Vehicle (mHEV) kivitelben is rendelhető, melynek üzemanyag-fogyasztása és kibocsátása még kedvezőbb.

Nagyobb teljesítmény

 • Ford Transit Custom dízelmotorja

  2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotor

  A Ford Transit Customnál a Ford EcoBlue 2.0L TDCi motorok háromféle változatban is elérhetők. A 105, 130 és 170 lóerős (360, 385 és 405 Nm), motorok mindegyike kiváló teljesítményt, kedvező üzemanyag-fogyasztást és alacsonyabb kibocsátást ígér. A szigorú Euro Stage 6.2 kibocsátási előírásokat már most teljesítő, korszerű erőforrásokat számos átgondolt és gazdaságos műszaki megoldás teszi még vonzóbbá.

 • Ford Transit Custom halad az úton

  Hidrogénezett növényi olaj

  A Hidrogénezett növényi olajat az éttermek és háztartások konyháiból származó, használt – ezért hulladéknak minősülő – sütőolajokból és zsiradékokból állítják elő. A megújuló- vagy biodízelként is ismert üzemanyag a Ford Transitokban a jármű átalakítása nélkül, a megszokott dízelolaj helyett is használható. További előnye, hogy a HVO-val üzemelő dízelmotorok üzemanyagtartályban akár hagyományos dízelolajjal is keverhető.

Ford Transit Custom egy lakóépület mellet

Intelligens szerviz technológia

A rendszer az olajmennyiség és -minőség, motorterhelés, hőmérséklet, sebesség és más tényezők változásai alapján automatikusan jelzi, amikor a járműnek karbantartásra van szüksége.

Gazdaságos megoldások

Hatalmas teljesítmény mellett

 • Ford Transit Custom műszerfala

  Auto Start-Stop rendszer

  A rendszer képes automatikusan leállítani a közlekedési lámpánál vagy dugóban várakozó, üresbe tett jármű motorját. Természetesen az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer, továbbra is működnek. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

 • Ford Transit Custom automata váltója

  SelectShift automata váltó

  A 130 és a 170 lóerős motor egyaránt választható a hatsebességes SelectShift automata váltóval is. Ez sok karosszéria változat esetén a gyárilag ajánlott megoldás, mert így gördülékenyebb és pihentetőbb az autó vezetése, különösen araszoló forgalomban. A műszerfalra szerelt váltókar sebességváltó gombjaival kívánság szerint manuálisan is lehet váltani. A váltórendszerrel problémás vezetési körülmények esetén a nem kívánt sebességfokozatok ki is zárhatók. Ilyen például a csúszós út vagy a meredek emelkedő.

 • Ford Transit Custom pedáljai

  Gyorsulásszabályozó

  Ez az innovatív extra felszerelés az aktuális raksúlyhoz igazodva szabályozza a jármű gyorsulásának ütemét. Ez a vezetési stílustól függően akár 15%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet, ráadásul az egyéb alkatrészek mellett a motor, a fékek és a gumiabroncsok elhasználódását is lassítja.

 • Ford Transit Custom műszerfala

  Fedélzeti számítógép

  A Fedélzeti számítógép hasznos adatokkal és információkkal szolgál a megtett útról, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről és a külső hőmérsékletről. Mutatja a megtehető távolságot is, tehát hogy megközelítőleg hány km megtétele után kell majd tankolni. Ez különösen hasznos, ha hosszabb távolságra vagy egy elhagyatott helyre kell utaznia.

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020