Narancssárga Ford Transit Custom borítóképe

Ford Transit Custom

A jövő haszongépjárműve

A Transit Custom mindig is megbízhatóságáról, kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai most tovább bővültek.

Szupererős karosszéria

A különleges nagy keménységű és szuperkemény bóracél ötvözetek a Ford Transit Custom karosszériájának 40%-át teszik ki. Ilyeneket találhatunk az utasbiztonsági cellák egyes részeiben is. Ennek köszönhetően a jármű rendkívül könnyű, ám mégis ütközésálló karosszériával rendelkezik. Az 5-csillagos Euro NCAP minősítés jelzi, hogy a Ford Transit Custom mennyire hatékony a vezetője és az utasok testi épségének védelmében.

Ford Transit Custom karosszériája
5-csillagos biztonság

Fokozott biztonság

 • Ford Transit Custom szenzorai felismeri a gyalogosokat

  Védi a gyalogosokat

  Az Ütközésmegelőző rendszer a vezető figyelmét az elöl haladó lassabb járművekre, a gyalogosokra és az esetleges keresztirányú forgalomra irányítja. Ha a vezető nem reagál a jelzésre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket. A technológia célja a balesetek súlyosságának csökkentése vagy azok elkerülése.

 • Ford Transit Custom utánfutót vontat

  Utánfutóval is biztonságos

  Az Utánfutó stabilizátor érzékeli az utánfutó kilengését, és csökkenti a jármű sebességét, hogy segítse a jármű feletti uralom visszaszerzését. Ezt a rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével éri el.

 • Ford Transit Custom halad egy városi úton

  Maximális tapadás

  A Kipörgésgátló rendszer megszünteti a felesleges kerékpörgést, és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

 • Ford Transit Custom veszélyes anyagokat tartalmazó hordókat szállít

  Védelem felborulás ellen

  A Borulásgátló speciális érzékelője figyeli az autó dőlési szögét, és a rendszer segít a kerekeket a talajon tartani, különösen magas súlypont esetén, ami fontos például egy kifelé lejtő kanyar esetén.

 • Ford Transit Custom légzsákrendszere

  Biztonság légzsákokkal

  A Ford Transit Custom modelleken a vezető- és utasoldali első légzsákok mellett elérhetőek a vezető- és utasoldali oldallégzsákok és a függönylégzsákok is.

 • Ford Transit Custom nagy sebességgel halad az úton

  Elektronikus menetstabilizáló

  Figyelemmel kíséri a jármű haladását. Érzékeli, ha csökken a jármű tapadásának mértéke, és a jármű stabilizálásának érdekében automatikusan szabályozza az egyes kerekekre jutó fékerőt.

Biztosabb fékezés

A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó együttesen gondoskodnak a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékrásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt. Hirtelen fékezéskor a vészfékjelző rendszer automatikusan villogtatni kezdi a féklámpákat, ezzel figyelmeztetve a forgalom többi résztvevőjét.

Keréknyomásfigyelő rendszer

A Keréknyomásfigyelő-rendszer a műszerfalon megjelenő ikonnal figyelmezteti a vezetőt, amennyiben azt érzékeli, hogy valamelyik kerék veszít a nyomásából.

Ford Transit Custom halad egy vidéki úton

Extra védelem

 • Ford Transit Custom indítókulcs

  Megnövelt biztonság

  A Ford Transit Custom távvezérlésű központi zárrendszere minden eddiginél biztonságosabb. Segítségével egyenként, külön-külön vezérelheti az egyes ajtózárakat, így a többi biztonságosan zárva marad, amíg nem aktivál egy kapcsolót a vezetőoldali ajtón. Ezzel a kapcsolóval szabályozhatja a jármű összes többi ajtajának nyitását és zárását.

 • Ford Transit Custom halad az úton

  Kanyarodás-szabályzó

  A Kanyarodás-szabályzó szenzorai érzékelik, ha a vezető a biztonságosnál nagyobb sebességgel kezdi meg a kanyarodást. A rendszer ilyenkor automatikusan csökkenti a motor nyomatékát, majd fékezéssel segíti a jármű lassítását, hogy a vezető ne veszítse el az uralmat a jármű felett.

 • Ford Transit Custom oldalsó ajtó extra védelmet kapott

  Feltörés elleni védelem

  Minden ajtó feltörés elleni védelemmel rendelkezik, amely gátolja, hogy azokat erővel felnyissák.

 • Ford Transit Custom modern riasztóval

  Extra riasztó

  A Ford Transit Custom választható riasztórendszere akkor kapcsol be, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt erővel akarják felnyitni.

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020