Szürke Ford Explorer borítóképe

Ford Explorer

Életre szóló kalandokhoz

A Ford Explorer egy minden tekintetben különleges SUV. Elegáns formái a tekintélyt parancsoló méretek ellenére is a kifinomultság érzetét keltik.

A nagy terek luxusa

 • Ford Explorer sokoldalúan alakítható utastere

  Tágas és sokoldalú

  A Ford Explorer sokoldalúan alakítható utastere akár hét fő számára is elegáns és kényelmes ülőhelyet kínál. A második sorban található ülések elektromosan mozgathatók, így a harmadik üléssor is könnyűszerrel megközelíthető. A Power Fold technológiának köszönhetően a harmadik sor ülései egyetlen gombnyomással teljesen lehajthatók, így a csomagtér mérete nagyszerűen megnövelhető.

 • Szabadon variálható ülések a nagyobb csomagtér érdekében

  Mindennek jut hely

  A Ford Explorer csomagtartójában még akkor is elfér két teljes golfütő-készlet, ha már minden ülőhely foglalt. A hátsó ülések mindegyike önállóan lehajtható, így igény szerint szabadon variálható a belső tér. Az összes hátsó ülést lehajtva hatalmas, 2274 literes csomagtér áll a rendelkezésünkre. A csomagtér hatékony kihasználása érdekében a padló állítható magasságú.

Tóparti szórakozás egy Ford Explorer mellett

Még több mindent kell szállítania?

Ha nagyobb tárgyakat kell szállítania, rendelhet az autóhoz tetősínt és leszerelhető vonóhorgot is.

Lenyűgöző praktikum

 • Ford Explorer utánfutót szállít

  Komoly vonóerő

  Válassza az extraként rendelhető vonóhorgot és a Ford Explorer impresszív, 840 Nm-es nyomatékával akár 2500 kg tömegű vontatmányt is képes elhúzni. Ez bőven elég egy lakókocsihoz, vitorláshoz, vagy bármihez, amit egy hétvégén vagy egy nyaralás során magával vinne. 

 • Ford Explorer hátsó utastere

  Töltse fel eszközeit

  Bárhol is foglal helyet, az utastérben karnyújtásnyira talál USB töltőt és 12 V-os csatlakozóaljzatot, melyekről menet közben is feltöltheti az akkumulátoraikat. Sőt, a jármű hátuljába épített 220 V-os csatlakozóaljzatról nagyobb teljesítményű elektromos gépeket is működtethet.

Fehér Ford Explorer borítóképe

Érdeklődik a Ford Explorer iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Explorer modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020