Szürke Ford Explorer borítóképe

Ford Explorer

Életre szóló kalandokhoz

A Ford Explorer egy minden tekintetben különleges SUV. Elegáns formái a tekintélyt parancsoló méretek ellenére is a kifinomultság érzetét keltik.

Közlekedjen Okosan

 • FordPass alkalmazás használat közben

  FordPass alkalmazás

  A FordPass alkalmazással bárhonnan kapcsolatba léphet az autójával. Mobiltelefonján ellenőrizheti, hol tartózkodik a járműve, sőt az ajtókat távolról is ellenőrizheti, vagy akár le is zárhatja. A rendszerbe érkező valós idejű forgalmi adatok alapján elkerülheti a késedelmet okozó forgalmi dugókat, és mobiltelefonján is megtekintheti a jármű műszaki állapotával kapcsolatos értesítéseket, pl. az üzemanyag és az akkumulátorok töltöttségi szintjét, az abroncsnyomást és még sok minden mást. Plug-In Hybrid tulajdonosaként ezen felül ellenőrizheti a hibrid-hajtás akkumulátorainak töltését és módosíthatja a töltési beállításokat, mindezt egyetlen intelligens mobilalkalmazásban.

 • Ford Explorer belső tere

  SYNC 3

  A SYNC 3 a rendszer fejlettebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható (magyar nyelven nem elérhető). Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság érdekében nagyobbak a gombok, és a 8”-os érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

 • Ford Explorer belső ajtaján elhelyezett B&O hangszóró

  Zene füleinek

  Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően a Ford Explorerben pontosan erre számíthat. A 980 watt teljesítményű, 14 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten az Explorerhez tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei.

 • Ford Explorer középső konzolján elhelyezett vezeték nélküli mobiltöltő

  Mindenre gondoltunk

  A Ford Explorer gondoskodik róla, hogy elektronikus eszközei mindig feltöltve és útrakész állapotban legyenek. Próbálja ki a középkonzolba integrált vezeték nélküli töltőpadot, fedezze fel a hatalmas médiatároló rekeszt - nagyszerű példái annak, hogy a letisztult és végletekig átgondolt dizájn hogyan segíti a hatékony helykihasználást és az utasok kényelmét.

Ford Explorer egy köztéri töltőállomáson

Töltésellenőrzés okostelefonnal

A Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatával, a NewMotionnal. A partnerség lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével Ön további nyilvános töltőpontokhoz férjen hozzá.

Még intelligensebb

 • Ford Explorer hátsó csomagtartója lábhúzásra nyílik

  Automata csomagtérajtó

  Ez az intelligens rendszer az Explorer be- és kirakodását hivatott maximálisan megkönnyíteni. Ha a jármű érzékeli a kulcsa közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

 • Ford Explorer elektromos kéziféke és váltótárcsája

  Elektromos kézifék

  Az elektromos kézifék rendkívül előnyös szerkezet. Nem foglal helyet az utastérben, ritkábban kell javíttatni és használni is nagyon egyszerű: mindössze egy gombot kell megnyomni a középkonzolon és az autó máris stabilan rögzítve van.

 • Ford Explorer oldalsó visszapillatója

  Automata visszapillantók

  Az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök automatikusan behajtódnak, ha leparkolja az autót. Így nemcsak önmagukat, hanem a stílusos irányjelzőt is védik

Még több kényelem

Az Explorerben nemcsak a vezető és az első utas kényelmét szolgálják fűtött ülések, hanem a második üléssoron helyet foglaló utasokét is. További kényelmi funkció a fűtött kormány, ami különösen hideg téli reggeleken esik jól. A FordPass mobilalkalmazásban beállítható a várható indulási idő, így a jármű jégtelenített ablakokkal, előmelegített utastérrel és a maximális hatótávolság érdekében feltöltött akkumulátorokkal várja, hogy ön helyet foglaljon a vezetőülésben.

Hangulatához illő világítás: A hangulatvilágítás változtatható színeivel éjszaka is kifinomult megjelenést adhat a Ford Explorer belterének.

Ford Explorer hatalmas belső tere

Funkciók, melyekhez ragaszkodni fog

 • Ford Explorer panorámatetővel

  Kitárul a világ

  Élvezze a szabadban töltött időt a Ford Explorer utasterének kényelméből. Az elektromos vezérlésű, dupla paneles panorámatetőnek köszönhetően útközben élvezettel merülhet el a tájban.

 • Ford Explorer indítása gombnomásra

  Indítson egy gombnyomással

  Indítsa be a motort egyszerűen, a Ford Power indítógomb megnyomásával. A Ford Explorer automatikusan érzékeli az Ön egyedi kulcstartójának jelenlétét még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van.

 • Ford Explorer szélvédője és ablaktörlői

  Esőérzékelős ablaktörlő

  Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik.

Fehér Ford Explorer borítóképe

Érdeklődik a Ford Explorer iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Explorer modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020