Ford Kuga és Puma állnak a téren

Kifutó modellek, 3.9% THM-mel

Utolsó lehetőség! Vásárolja meg új Ford személyautóját milliós kedvezményekkel és akár 3,9%-os THM finanszírozással.

Csak a készlet erejéig

Válasszon készletről kifutó modelljeink közül

Válasszon készletről kifutó modelljeink közül! Most különösen megéri, rendkívül kedvező finanszírozási feltételekkel és milliós kedvezményekkel viheti haza kiválasztott autóját. Ön akár magánszemélyként, akár vállalkozása számára vásárolna Ford személyautót, most 3,9% THM-es finanszírozást és milliós kedvezményeket vehet igénybe.

Ford Kuga áll a városban

Kifutó modelljeink

Kedvező finanszírozással és milliós kedvezményekkel

Készleten lévő autók

Megjegyzések

A finanszírozás fix kamatozással, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, vállalkozások esetén továbbá nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban is elérhető. A meghirdetett 3,9%-os THM Ford Puma esetén 7 990 000 Ft bruttó vételár, 3 590 000 Ft  önerő megfizetésével és 48 hónapos futamidővel, míg Ford Kuga esetén 10 490 000 Ft bruttó vételár, 5 490 000 Ft önerő megfizetésével és 48 hónapos futamidővel érhető el. A meghirdetett 3,9%-os THM mértéke az ismertetett finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Fix kamatozás esetén a havi lízingdíjak összege a futamidő alatt nem változik. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A  finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Petrányi Autónál, aki a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Ford Puma és Kuga személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 54 894 Ft, THM: 3,9%, ügyleti kamat: 3,74%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 293 640 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellet

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020