Ford Kuga halad a városban

Ford Kuga 9.999.000 Ft-tól

Lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek. Kuga Titanium Ecoboost limitált széria már 9.999.000 Ft-tól.

Ford Kuga megismerése

Gondoljon másként a kalandokra

  • Ford Kuga halad a városban

    Mindne utazás egy új kaland

    Miért gondolna a kalandokra egyszeri élményként? Az Ön számára ez egy lelkiállapotot jelent. Jól tudja, hogy nem kell 20 kilós hátizsák és fél év szabadság ahhoz, hogy nekiinduljon és megtalálja. A nagyvárosi fényektől a tágas égboltig minden helyszín, időpont és pillanat hoz valami újat. A Ford Kuga-val minden indulással egy új kaland kezdődik.

  • Ford Kuga halad a városban

    Minden tájon otthon érzi magát

    A Ford Kuga egyaránt otthon érzi magát a dimbes-dombos tájakon és a városi ingázás közben is. A vezetéstámogató funkciók lenyűgöző sorával – például SYNC 3 navigációs rendszer, Live Traffic szolgáltatással ellátott FordPass Connect és Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval – felszerelt jármű ideálisan használható a lépésben haladó, zsúfolt városi forgalomban.

Megjegyzések

Az ajánlat Ford Kuga Titanium Ecoboost benzin limitált széria, 150LE modellre vonatkozik, 2024.03.31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes a készlet erejéig, vagy visszavonásig. Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020