Ford Kuga halad a városban

Ford Kuga akár 4 millió Ft kedvezménnyel

Lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek. Ford Kuga akár 4 millió Ft kedvezménnyel vagy akár 0% THM-mel.

Ford Kuga megismerése

Gondoljon másként a kalandokra

  • Ford Kuga halad a városban

    Minden utazás egy új kaland

    Miért gondolna a kalandokra egyszeri élményként? Az Ön számára ez egy lelkiállapotot jelent. Jól tudja, hogy nem kell 20 kilós hátizsák és fél év szabadság ahhoz, hogy nekiinduljon és megtalálja. A nagyvárosi fényektől a tágas égboltig minden helyszín, időpont és pillanat hoz valami újat. A Ford Kuga-val minden indulással egy új kaland kezdődik.

  • Ford Kuga halad a városban

    Minden tájon otthon érzi magát

    A Ford Kuga egyaránt otthon érzi magát a dimbes-dombos tájakon és a városi ingázás közben is. A vezetéstámogató funkciók lenyűgöző sorával – például SYNC 3 navigációs rendszer, Live Traffic szolgáltatással ellátott FordPass Connect és Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval – felszerelt jármű ideálisan használható a lépésben haladó, zsúfolt városi forgalomban.

Megjegyzések

A 4.000.000 Ft kedvezmény a Ford Kuga Full Hibrid modellek esetén vehető igénybe. A 0% THM minden Ford Kuga modellre igényelhető. Az előbbi két kedvezmény nem összevonható, melyek 2024.04.30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényesek a készlet erejéig, vagy visszavonásig. Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020