Kék Ford Ranger Raptor borítóképe

Ford Ranger Raptor

Hódításra tervezték

A Ford Ranger Raptor nem hétköznapi jármű. A Rangerek legendás keménységét ötvözi a Focus RS teljesítményorientált karakterével. Az eredmény egy különleges pick-up, ami terepen legyőzhetetlen.

Figyelmet követel

 • Ford Ranger Raptor bukócsöve

  Sportos bukócső

  A Ford Ranger Raptor bukócső igazi, sportos profilt kölcsönöz a Raptornak, mellyel azonnal magára vonja a figyelmet. A beépített felső lámpáknak köszönhetően a hátsó rakodótér tartalma éjszaka is jól látható.

 • Ford Ranger Raptor áll egy hegytetőn

  Magasan a legjobb

  A terepen nem sok minden jelent akadályt a Ford Ranger Raptor számára. A megemelt kialakításnak köszönhetően több mint 28 cm van a pick-up alja és minden más között, ami csak az útjába kerül.

 • Ford Ranger Raptor platója zárt állapotban

  Zárható hátsó raktér

  A Ranger Raptor hátsó rakterében éppolyan jól elfér egy kereskedelemben szabványos Euro raklap, mint a hétvégi kempingezéshez szükséges felszerelés. A biztonság és a nagyobb nyugalom érdekében a hátsó ajtó manuálisan zárható és nyitható.

Egy off-road harcos

A Ford Ranger Raptor egyedülálló, létraszerkezetű alváza nagy szilárdságú (HSLA) ötvözött acélból készült, hogy a terepjárókkal szemben támasztott legszigorúbb követelményeknek is megfeleljen. A világ legdurvább terepein, szélsőséges környezeti feltételek között tesztelt Ranger Raptor alvázak maximális szilárdságot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak.

A 28 cm-es hasmagassággal akár egy 85 cm mély vízfolyáson is képes átvágni. A Raptor minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy olyan off-road vezetési élményt nyújtson, amihez semmi nem fogható.

Ford Ranger Raptor felhajt egy meredek, köves dombon

Praktikus megoldások

 • Ford Ranger Raptor platója nyitott állapotban

  Rakományrögzítő fülek

  DIN-kompatibilis rögzítőpontok gondoskodnak róla, hogy a Raptor rakterében szállított rakomány az út során mindvégig tökéletes biztonságban és szilárdan a helyükön maradjanak.

 • 240V-os aljzat a Ford Ranger Raptor belső terében

  240 V-os aljzat

  Hasznos kiegészítő lehet vállalkozása számára az utastérbe extraként igényelhető 240 V-os aljzat, ami felbecsülhetetlen szolgálatot tehet, ha telefont, táblagépet vagy akkumulátoros szerszámot kell tölteni útközben.

Ford Ranger Raptor áthajt a patakon

Mindenen át

A Ford Ranger Raptor eljut oda is, ahová a más járművek nem merészkednek el. Akár 85 cm mélységű vízen is átgázol.

Lenyűgöző vontatási képesség

Egy Raptor nem csak arra képes, hogy a legdurvább off-road kihívásokat is könnyűszerrel teljesítse. Ha kell, eközben a legnagyobb és legnehezebb terheket is elvontatja vagy elviszi a hátán.

Ford Ranger Raptor egy motorcsónakot húz
Fehér Ford Ranger Raptor borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger Raptor iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger Raptor modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020